Favoptics specielle lyse polariserede glas

Tillæg
+ 790 kr
Polariserede solbriller er utroligt populære, og mange af vores kunder bruger dem, når de er ude i solen. Men nogle gange kan man også have brug for specielle lyse polariserede glas. Lyse polariserede glas er især velegnede til bilkørsel. Det polariserende filter fjerner reflekserne i asfalten – samtidig er glassene tilstrækkeligt lyse, så du aldrig vil opleve problemer, når du kører ind i en tunnel. Disse glas er også meget populære hos erhvervschauffører.

Brillerne slibes efter din personlige brillerecept. De er også yderst velegnede til dig, som har behov for glidende overgang, så du tydeligt kan se på både kort og lang afstand. Favoptics polariserede glas inkluderer altid hårdheds- og antirefleksbehandling. Vælg det brillestel, der passer bedst til dig – du kan se hele vores udvalg af brillestel her.

Bestil dit nye brillestel ved at følge 3 enkle trin::
1. Vælg brillestel - se hele vores udvalg af brillestel her.
2. Vælg, om du vil have glas for kun at kunne se på lang afstand, eller om du ønsker progressive (Freeform), så du også kan se på kort afstand.
Markér polariserede glas.
3. Opret dig som kunde, og vælg "30 % - Lysegrå", dvs. det lysegrå polariserede glas, som bl.a. anbefales til bilkørsel.

Komplet med lyse polariserede glas og progressive (Freeform) med perfekt synsstyrke, og for at undgå reflekser i forrude og asfalt, koster kun 1985-2385 kr., afhængigt af hvilket brillestel du vælger.

Leveres direkte i din postkasse.

Husk!
Hos Favoptic betaler du bagud med faktura - og du betaler først, når du er fuldt tilfreds med dine briller.

De lyse polariserede glas anvendes også i Favoptics specielle fiskebriller - læs mere her.