Slebne solbriller

Alle vores brillestel kan kombineres med solglas, og vi tilbyder flere forskellige varianter. Alle beskytter mod sollys og UV-stråling.

Vores klassiske solglas
(Konstant mørke glas)
Tillæg
+ 390 kr
Vores klassiske solglas er 80 % brunfarvede. Det giver et 100 % UVA- og UVB-beskyttelse.
Vores polariserede solglas
(Konstant mørke glas)
Tillæg
+ 790 kr
Vores polariserede solglas fjerner reflekser i sneen, vandet og den bløde asfalt og er dermed lavet til forskellige slags udendørsaktiviteter, fx at stå på ski, sejle eller fiske. Polariserede glas er det bedste alternativ for dine øjne. Det er det bedste du kan vælge, hvis du skal køre bil og solen skinner. Kombineres altid med antirefleksbehandling. Fås i klassisk mørkegrøn.
Smarte fotokromatiske glas
(Farveskiftende glas)
Tillæg
+ 790 kr
Fotokromatiske glas reagerer på uv-lyset og bliver mørkere, jo stærkere uv-strålingen er. Og omvendt – når du går indenfor, bliver glasset lysere igen. Krystallerne i glasset afgiver en farvet tone fra 8 til 75 procent - afhængig af uv-lysets styrke. Du kan vælge mellem en brun- eller gråfarvet tone i dine fotokromatiske glas. Hvis du er oppe i Alperne, skal du ikke blive overrasket, hvis de fotokromatiske glas bliver mørkere. Også selvom det er overskyet, for oppe i en høj højde er UV-strålingen altid meget intensiv.

Prøvestel med vores forskellige solglas - Lån hjem helt gratis!

Monreale med brunfarvede solglas og
klassiske, mørkegrønne polariserede solglas
Agrigento med mørkegrå og lysegrå
polariserende solglas

Nu kan du også låne hjem to prøvstel, så du nemt kan se og mærke forskellen på vores forskellige solglas. Vi har tilføjet fire forskellige solglas, så du nemt kan sammenligne.

Som altid er det helt gratis og uden købetvang at bestille prøvestel hjem fra Favoptic. Husk, at du også har mulighed for at låne yderligere to brillestel hjem. Du kan fx vælge et brillestel med lidt større glas, når du skal købe nye solbriller. Det giver den bedste beskyttelse for dine øjne.